پنجشنبه ۱۹ فروردین ۰۰ | ۱۲:۱۸ ۱۷ بازديد
طرز تهيه سوپ جو با فرمت رستوراني
سوپ جو گرم در كنار يك وعده غذايي فوق العاده مي باشد و طعم خوب آن در گرو رعايت كردن نكات طبخ آن مي باشد كه در ادامه اين مطلب طرز تهيه سوپ جو و نكات حرفه اي آن را براي شما بيان كرده ايم :
مواد لازم براي سوپ جو
- جو پوست كنده :1 پيمانه
- سينه مرغ :نصف
- جعفري :1 قاشق غذا خوري
- پياز :2 عدد متوسط
- جو پرك :5 قاشق غذاخوري
- آب مرغ :2 ليوان
- هويج :دو عدد متوسط
- نمك :به ميزان دلخواه
- زردچوبه :1 قاشق غذا خوري
- فلفل سياه :1 قاشق چايخوري
- آرد برنج :1 قاشق غذاخوري سرپر
- رب گوجه فرنگي :2 قاشق غذا خوري سرپر
- نمك :به ميزان دلخواه
- روغن زيتون :براي تفت دادن
- آب ليمو :به ميزان لازم
مواد لازم براي درست كردن سوپ جو