براي درست كردن چيز كيك شكلاتي، همان طور كه از اسمش پيداست به فر احتياجي نداريد و از پخت و پز خبري نيست. كافي است مواد زير را تهيه كنيد:
- پنير خامهاي يا ماسكار پونه يك و نيم پيمانه
- شكلات چيپس شده يك و نيم پيمانه
- كره نرم يك چهارم پيمانه
- شكر نصف پيمانه
- خامه يخ زده قنادي ۱۵۰ گرم
تا اينجاي كار اين موارد را تهيه كنيد و در عين حال حواستان به بخش بيسكويتي چيز كيك هم باشد كه به مواد زير نياز دارد: يك سوم پيمانه شكر، نصف پيمانه كره آب شده/ دو پيمانه بيسكويت پودر شد(ميتوانيد از بيسكويتهاي كم شيرين مثل پتي بور استفاده كنيد) در مرحله اول بيسكويت را داخل يك كيسه بريزيد و با گوشت كوب يا وردنه روي آن بزنيد تا خوب پودر شود. اگر ميكسر داريد، بيسكويتها را داخل ميكسر بريزيد. بعد شكر و كره آب شده را به بيسكويت اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط يك دستي تهيه شود. اين مخلوط را داخل قالب مورد نظرتان بريزيد و قسمت ديواره و كف آن را بپوشانيد. اين تركيب را داخل يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. معمولا بعد از يك ساعت آماده خواهد شد؛ اما اگر به زمان بيشتري نياز داشت، از آن دريغ نكنيد. در مرحله بعدي اولين كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه پنير خامهاي، كره و شكر را با استفاده از هم زن بزنيد تا خمير نرم و يكدستي تهيه شود. تقريبا هم زمان با درست كردن اين خمير، شكلات چيپس شده را روي شعله ملايم بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا به خوبي آب شود و گلوله گلوله نباشد. سپس آن را به خميرتان اضافه كنيد و مجددا با دور كند هم زن بزنيد. آخرين مرحله، مرحله اضافه كردن خمير قنادي به خميرتان است. اين مخلوط را هم خوب هم بزنيد. تركيب نهايي به دست آمده را داخل قالب بيسكويتيتان بريزيد و سطح آن را استفاده از قاشق يا كار پهن صاف كنيد. اين تركيب خوشمزه را براي حداقل ۵ ساعت داخل يخچال بگذاريد تا خودش را خوب بگيرد و سپس آن را با خامه يا ميوههايي كه دوست داريد تزئين كنيد. كيك شما آماده است.
پاناكوتاي انبه
اين روزها براي تهيه انواع دسر تمام مواد لازم كه روزي پيدا كردنشان خيلي هم آسان نبود، مثل ژلاتين، به راحتي در دسترس است. علاوه بر اين دسرهاي آماده هم در بازار پيدا ميشوند، دسرهايي مثل انواع پودينگ، كارامل هاي خوشمزه و تيراميسو لذيذ. با وجود اين لذت درست كردن بعضي دسرها از پايه و اساس آنقدر زياد است كه نميتوان آن را در نظر نگرفت. يكي از اين دسرها پاناكوتاي انبه است كه چون ميوه تازه در آن به كار ميرود، بسيار خوشمزه خواهد بود. مواد لازم:
دو عدد انبه متوسط رسيدهيك پيمانه شير پر چرب تازهيك و يك چهارم پيمانه خامه كم چربچهار قاشق چاي خوري ژلاتيننصف پيمانه شكرو نصف قاشق چاي خوري اسانس وانيلبراي درست كردن پاناكوتاي انبه ژلاتين را در ظرفي حاوي آب گرم به مدت ۱۰ دقيقه بخيسانيد. همين طور ژلاتين خيس ميخورد، انبه را خرد كنيد و با استفاده از ميكسر آن را به شكل يك مخلوط كاملا نرم و يكدست دربياوريد. سپس شكر، شير و خامه را در يك قابلمه با هم تركيب كنيد و روي شعله بگذاريد و هم بزنيد. آنقدر هم زدن را ادامه دهيد تا شكر كاملا حل شود و يك مخلوط غليظ به دست بيايد. در همين حين ظرف يا قابلمه حاوي ژلاتين را هم روي شعله بگذاريد و هم بزنيد تا كاملا حل شود. حواستان به تركيب خامه و شير و شكر باشد؛ تا به محض جوش آمدن زيرش را خاموش كنيد. حالا ژلاتين را به شير و شكر اضافه كنيد و هم بزنيد. بعد چند دقيقه صبر كنيد تا مخلوط كمي خنك شود. حالا اسانس وانيل و انبه را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. اين مخلوط را داخل ظرفهاي مورد نظرتان بريزيد و روي آن را با سلفون بپوشانيد و به مدت پنج ساعت توي يخچال بگذاريد. دسر شما آماده است.
تركيب خوشمزه فالوده و ژلهتزيين ژله ميوه ايژله ميوه اي
فالوده طرفداران خودش را دارد و ژله هم عشاق خودش را دارد؛ براي اينكه بتوانيد دل هر دو گروه را در مهمانيهايتان به دست آوريد و چشمشان را به ديدن يك دسر زيبا مهمان كني، سراغ ژله فالوده برويد كه درست كردنش هم خيلي آسان است. مواد مورد نياز براي درست كردن اين دسر خوشمزه شامل:
پودر ژله (يك يا دو بسته)فالوده آماده (۲۵۰ گرم الي نيم كيلو)آب جوش يك الي دو پيمانه
اگر اين دسر را براي دو الي سه نفر تهيه ميكنيد از مقادير نوشته شده اول استفاده كنيد و اگر تعداد مهمانهايتان حدود سه الي شش نفر است، مقادير دوم را تهيه كنيد. براي تهيه اين دسر ابتدا پودر ژله و آب جوش را با هم مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا تمام پودر به خوبي حل شود. سپس اين تركيب را به حال خودش بگذاريد تا حرارتش را از دست دهد و خنك شود. سپس مقداري ژله را داخل قالب ريخته و در يخچال قرار دهيد؛ مراقب باشيد ژله نبايد كاملا خودش را بگيرد؛ بلكه حالتي بين مايع و جامد كافي است.سپس رشتههاي فالوده خيس را از آب جدا كنيد و به همراه بقيه مايع ژله به قالب اضافه كنيد. با استفاده از يك قاشق به فالودههاي داخل ژله شكل بدهيد و براي اينكه ظاهر ژلهتان داراي پستي و بلندي نباشد، رشتههاي فالوده را از ديواره قالب دور كنيد. اين تركيب را به مدت دو ساعت داخل يخچال بگذاريد تا خودش را به خوبي بگيرد.
مافين عسل و سيببراي تهيه اين مافين خوشمزه به ۳۰۰ گرم آرد، دو عدد سيب پوست كنده و خرد شده، ۱۲۰ گرم كره آب شده، نصف قاشق چاي خوري بيكينگ پودر، ۵۰ گرم شير، دو عدد تخم مرغ و ۲۰۰ گرم عسل نياز داريد. فرقي ندارد تهيه عسل را چطور انجام دهيد؛ بهترين انواع عسل موارد تهيه شده از دل كوهستان هستند كه به صورت ارگانيك تهيه ميشوند. عسل چهار گياه هم براي اين دسر مناسب است. براي تهيه مافين عسلي فر را روي درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد. آرد و بيكينگ پودر را با سيبهاي خرد شده در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا مخلوط شود. سپس كره آب شده و عسل را با هم تركيب كنيد و بعد شير را اضافه كنيد. در اين مرحله ميتوانيد مقداري پوست ليموي رنده شده هم اضافه كنيد تا مافين عطر خوبي بگيرد. سپس تخم مرغها را به آرد، بيكينگ پودر و سيب اضافه كنيد و بعد كره و عسل را به اين تركيب بيفزاييد. اين مخلوط را داخل قالبهاي مافين بريزيد. (قالب را كاملا پر نكنيد چون پف ميكند، تنها دو سوم قالب را پر كنيد.) مافين را به مدت نيم ساعت در فر بپزيد و سپس بيرون بياوريد و بگذاريد خنك شود. دسر شما آماده است.
منبع: chef8