خوشمزه ترين طرز تهيه مرغ سوخاري رستوراني

بهترين طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

خوشمزه ترين طرز تهيه مرغ سوخاري رستوراني

۲۹ بازديد

راز خوشمزه شدن مرغ سوخاري رستوراني لذيذ و دلچسب در مرينيت كردن يا همان مزه دار كردن مرغ با انواع ادويه ها و پوشاندنش با تكه هاي نان است

دستور پخت مرغ سوخاري به سبك رستوران ها

مرغ سرخ شده رستوراني كه اغلب آن را هوس مي كنيد، اكنون مي توانيد به راحتي در خانه درست كنيد. دستور العمل آسان و سريع براي بال مرغ سرخ شده هم خوش مزه مي شود.

بنابراين دوستان و خانواده را براي مهماني به صرف مرغ دعوت كنيد و آن ها را با مهارت هاي آشپزي خود شگفت زده كنيد !

آموزش مرغ سوخاري رستوراني در خانه
اين دستور براي دو نفر است

زمان آماده سازي :1 ساعت و 10 دقيقه
زمان پخت :15 دقيقه
كل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقيقه

 

مواد لازم مرغ سوخاري به سبك رستوراني
1 عدد تخم مرغ
1 / 4 قاشق چايخوري نمك
1 / 4 قاشق چايخوري فلفل
1 فنجان آرد سوخاري
1 / 2 قاشق چايخوري نمك
1 قاشق چايخوري فلفل قرمز
1 قاشق چايخوري پودر سير
1 قاشق چايخوري پودر زنجبيل
1 قاشق چايخوري پودر پياز
1 قاشق چايخوري پونه كوهي
1 قاشق چايخوري ريحان
6 عدد ران مرغ
به مقدار لازم نان خرد شده

چگونه مرغ سرخ شده رستوراني درست كنيم ؟

تخم مرغ را در كاسه بشكنيد و كاملا بزنيد. نمك و فلفل را به تخم مرغ اضافه كنيد و بيشتربزنيد. حالا آرد سوخاري را در كاسه بريزيد. پودر فلفل قرمز ، نمك ، زنجبيل ، پودر سير به همراه پودر پياز، پونه كوهي، فلفل چيلي و ريحان خشك را اضافه كنيد. همه چيز را به طور كامل مخلوط كنيد .

مزه دار كردن مرغ :

ران مرغ را در كاسه بريزيد ، نمك و فلفل سفيد را به كاسه اضافه كنيد و با دست هاي خود مخلوط كنيد. يك ساعت كنار بگذاريد تا خوب مزه دار شود.

آماده سازي مرغ:

بعد از مزه دار كردن ، تكه هاي مرغ را يكي پس از ديگري برداريد و به ترتيب با مخلوط ادويه، مخلوط تخم مرغ و خرده هاي نان به طور كامل پوشش دهيد. بعد از پوشاندن تكه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ كنيد. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

منبع: ashpazbashi4

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.