آرشیو مهر ماه 1399

بهترين طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه چاكلت

۴۷ بازديد

طرز تهيه هات چاكلت خوشمزه خانگي

فرض كنيد بعد از يك روز پر استرس در يك بعد از ظهر سرد زمستاني به خانه برگشته‌ايد. كدام را انتخاب مي‌كنيد؟ چاي يا يك ليوان شكلات داغ؟ ما به دومي راي مي‌دهيم. چه شكلات فندقي باشد چه نعناعي يا شيري! مي‌خواهيم به شما بگوييم چگونه مي‌توانيد در خانه يك هات چاكلت خوشمزه درست كنيد كه هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر كند. حتي مي‌توانيد براي جذاب‌تر كردن شكلات به آن دارچين، نعناع يا وانيل اضافه كنيد و روي آن را با خامه تزيين كنيد. هات چاكلت يا شكلات داغ علاوه بر اينكه خوردنش لذت‌بخش و به خصوص در فصل زمستان گرمابخش استمي تواند مكمل غذايي خوبي هم باشد. با توجه به اينكه اين نوشيدني خوشمزه، حاوي شير، شكلات، دارچين و افزودني‌هاي ديگر است مي‌تواند به عنوان منبع غني از موادي كه براي سلامتي و رشد به آنها نياز داريم كمك كننده باشد. پس همراه ما باشيد با طرز تهيه هات چاكلت خوشمزه خانگي.

هات چاكلت

راز و رمز خوشمز تركردن “سوسيس بندري”

۴۵ بازديد

مواد لازم سوسيس بندري خوشمزه :

  • رب گوجه فرنگي :2 قاشق غذاخوري
  • سوسيس كوكتل خرد شده :نيم كيلو
  • پياز خلالي شده :3 عدد متوسط
  • سيب زميني :5 عدد متوسط
  • نمك و فلفل و زردچوبه :به مقدارلازم

ساندويچ سوسيس بندري

رولت خوشمزه ي صورتي با آب لبو

۵۰ بازديد

مواد لازم براي قالب 30 در 40 سانتيمتر:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر قند: 120 گرم
آرد سفيد: 120 گرم
وانيل شكري :1 قاشق چايخوري اگر وانيل ايراني بود يك چهارم قاشق چايخوري
بيكينگ پودر :نصف قاشق چايخوري
اب لبوي خام كه ميتونين با ابميوه گيري ابش رو بگيرين 2 تا 4 قاشق غذاخوري

خامه قنادي فرم گرفته به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

سفيده و زرده تخم مرغ را جدا ميكنيم
سفيده رو با دور تند همزن به حدي بزنين كه پف دار و حجيم و سفيد شه مثل فوم و اگر ظرف رو برگردونين از ظرف بيرون نريزه
حالا سفيده را در يخچال بگذاريد
زرده و وانيل و شكر رو با دور تند همزن حدود 8 دقيقه بزنين كشدار و كرم رنگ شه
حالا سفيده هارو از يخچال بيرون اورده و كم كم با زرده مخلوط كرده و با ليسك يا قاشق دوراني هم ميزنيم تا پف مواد نخوابه
و مواد يكدست مخلوط شن
آرد و بيكينگ پودر را كم كم روي مواد الك ميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم و در اخر اب لبو را اضافه ميكنيم و خوب بهم ميزنيم
فر را روشن ميكنيم تا گرم شه
كف قالب را كاغذ روغني پهن كرده و مواد كيك رو روي قالب يكنواخت پهن ميكنيم قالب را به زمين ميكوبيم تا حباب هاي كيك خارج شه فر را روي دماي 220 درجه تنظيم ميكنيم و قالب را داخل فر قرار ميديم بعد از 10 تا 15 دقيقه رولت پخته شده
از فر خارج كرده روي ان را با پارچه يا سيني ميپوشانيم تا خشك نشه و كم كم از حرارت بيفته حالا كيك را از سيني خارج كرده رول ميكنيم با پارچه ميپوشانين وقتي كامل از حرارت افتاد و خنك شد با خامه قنادي فرم گرفته به دلخواه تزئين و خامه كشي كنيد

منبع: شيك فود

طرز تهيه مرباي زردآلو

۴۸ بازديد

يكي از بهترين مواد غذايي كه در وعده صبحانه بسيار مناسب مي باشد مربا است و در بين مرباها مربا زرد آلو بسيار پر طرفدار مي باشد وبراي اينكه بتوانيد بهترين مرباها را تهيه كنيد بايد نكات تهيه

مربا را بدانيد پس با ما همراه باشيد.

  • زردآلو 1 كيلو نيم
  • شكر 900 گرم

1

دستور تهيه مربا زرد آلو خانگي trans

درست كردن مرباي زرد آلو

آموزش درست كردن مرباي زردآلو

ابتدا قابلمه اي را روي حرارت خيلي كم شعله قرار ميدهيم قبل از اينكه قابلمه كاملا گرم شود.

زرد آلوها را از هسته جدا كرده و درون آن ميريزيم وتفت ميدهيم تا زرد آلو ها بپزند.

كمي هم نمك به زرد آلوها ميزنيم تا طعم زرد آلوها تشديد شود .

بعد از كمي تفت دادن شكر را به زرد آلوها اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا آب زرد آلوها در بيايد.

حرارت شعله گاز بايد همچنان كم باشد.حدودا نيم ساعت طول ميكشه تا آب زرد آلوها كاملا كشيده شود.

در اين مربا جز از زرد آلو و شكر از چيز ديگري ستفاده نميكنيم.بايد در طول اين مدت هر چند يكبار زرد آلوها را هم برنيم.

روش درست كردن مرباي زردآلو

بعد از اينكه آب زرد آلوها در آمد بايد همچنان روي شعله كم قرار دهيم و هر از گاهي آن را هم بزنيم.

ممكن است3 تا 2 ساعت زمان ببرد ولي نبايد اجازه دهيد كه زرد آلوها حالت كاراملي پيدا كند. اگر هم بخواهيد از شربت آن هم استفاده كنيد بايد كمي به آن آب اضافه كنيد .

در نهايت مرباي زردآلوي ما آماده مي شود و پس از سرد شدن مي توانيد آن را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد و در داخل يخچال نگهداري كنيد.

منبع : ashpaazi

 

طرز تهيه چيكن تيكا ماسالا

۶۶ بازديد

 

ادويه گرام ماسالا يك قاشق چاي خوري

آبليمو ‏ يك قاشق غذاخوري

پودر زيره ‏ دو قاشق چاي خوري

دارچين ‏ يك قاشق چاي خوري

فلفل دو قاشق چاي خوري

زنجبيل رنده شده يك قاشق غذاخوري

نمك ‏ به مقدار لازم

روغن ‏ به ميزان لازم