يكي از بهترين مواد غذايي كه در وعده صبحانه بسيار مناسب مي باشد مربا است و در بين مرباها مربا زرد آلو بسيار پر طرفدار مي باشد وبراي اينكه بتوانيد بهترين مرباها را تهيه كنيد بايد نكات تهيه
مربا را بدانيد پس با ما همراه باشيد.
- زردآلو 1 كيلو نيم
- شكر 900 گرم
درست كردن مرباي زرد آلو
آموزش درست كردن مرباي زردآلو
ابتدا قابلمه اي را روي حرارت خيلي كم شعله قرار ميدهيم قبل از اينكه قابلمه كاملا گرم شود.
زرد آلوها را از هسته جدا كرده و درون آن ميريزيم وتفت ميدهيم تا زرد آلو ها بپزند.
كمي هم نمك به زرد آلوها ميزنيم تا طعم زرد آلوها تشديد شود .
بعد از كمي تفت دادن شكر را به زرد آلوها اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا آب زرد آلوها در بيايد.
حرارت شعله گاز بايد همچنان كم باشد.حدودا نيم ساعت طول ميكشه تا آب زرد آلوها كاملا كشيده شود.
در اين مربا جز از زرد آلو و شكر از چيز ديگري ستفاده نميكنيم.بايد در طول اين مدت هر چند يكبار زرد آلوها را هم برنيم.
روش درست كردن مرباي زردآلو
بعد از اينكه آب زرد آلوها در آمد بايد همچنان روي شعله كم قرار دهيم و هر از گاهي آن را هم بزنيم.
ممكن است3 تا 2 ساعت زمان ببرد ولي نبايد اجازه دهيد كه زرد آلوها حالت كاراملي پيدا كند. اگر هم بخواهيد از شربت آن هم استفاده كنيد بايد كمي به آن آب اضافه كنيد .
در نهايت مرباي زردآلوي ما آماده مي شود و پس از سرد شدن مي توانيد آن را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد و در داخل يخچال نگهداري كنيد.
منبع : ashpaazi