آرشیو تیر ماه 1399

بهترين طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه خورش كرفس

۸۲ بازديد

 

مواد لازم براي تهيه خورش كرفس
كرفس خرد شده 200 گرم
سبزي قورمه سبزي 50 گرم
گوشت گوسفندي خرد شده 200 گرم
پيازنگيني خردشده 1 عدد
نعنا خشك 1 ق غ
رب گوجه فرنگي 2 ق غ
آبغوره 1/2 پيمانه
نمك ، فلفل و زرد چوبه به ميزان كافي
روغن مايع به ميزان لازم

سريعترين روش پخت “لازانيا” در فر و بدون فر

۸۵ بازديد

  • لازانيا :يك بسته
  • قارچ:1 عدد بزرگ
  • پياز:7 عدد
  • گوشت چرخ كرده :250 گرم
  • فلفل دلمه اي :1 عدد
  • نمك ، فلفل و زرد چوبه :به ميزان لازم
  • رب گوجه فرنگي :2 قاشق غذا خوري
  • پنير پيتزاي رنده شده :250 گرم
  • كره :30 گرم
  • آرد سفيد :يك و نيم قاشق غذاخوري
  • شيرگرم:يك و نيم ليوان
  • سيب زميني ورقه اي شده :به مقدار لازم در كف ظرف مورد نظر
  • ادويه مخصوص لازانيا كه معمولا در خود بسته هاي لازانيا موجود است