طرز تهيه خورش كرفس

بهترين طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه خورش كرفس

۸۲ بازديد

 

مواد لازم براي تهيه خورش كرفس
كرفس خرد شده 200 گرم
سبزي قورمه سبزي 50 گرم
گوشت گوسفندي خرد شده 200 گرم
پيازنگيني خردشده 1 عدد
نعنا خشك 1 ق غ
رب گوجه فرنگي 2 ق غ
آبغوره 1/2 پيمانه
نمك ، فلفل و زرد چوبه به ميزان كافي
روغن مايع به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه خورش كرفس
كرفس خرد شده 200 گرم
سبزي قورمه سبزي 50 گرم
گوشت گوسفندي خرد شده 200 گرم
پيازنگيني خردشده 1 عدد
نعنا خشك 1 ق غ
رب گوجه فرنگي 2 ق غ
آبغوره 1/2 پيمانه
نمك ، فلفل و زرد چوبه به ميزان كافي
روغن مايع به ميزان لازم


طرز تهيه خورش كرفس:
در يك قابلمه مقداري روغن ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا داغ شود سپس پياز هاي خرد شده را داخل آن تفت ميدهيم تا پيازها سبك شوند و رنگ آنها طلايي شود.بعد از طلايي شدن پياز، گوشت خرد شده را داخل پيازها ميريزيم و با كمي فلفل سياه و زردچوبه آن را تفت مدهيم و اجازه ميدهيم گوشت حدود 10 دقيقه با حرارت كم بپزد. سبزي قورمه سبزي را هم اضافه ميكنيم و همراه گوشت تفت ميدهيم تا كمي سرخ شود.
سپس رب گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم تا به همراه بقيه مواد 1 تا 2 دقيقه سرخ شود.بعد حدود 1 ليتر آب سرد را به داخل خورشت ميريزيم .حرارت شعله را بالا ميبريم تا خورشت به جوش بيايد و بعد حرارت را كم ميكنيم تا گوشت به آرامي بپزد.
ساقه كرفس شسته و خرد شده را هم در يك تابه با كمي روغن تفت ميدهيم .اين كارا را حدود 10 دقيقه ادامه ميدهيم تا آب كرفس كشيده شود.بعد نعنا خشك را داخل آن ميريزيم و حدود 2 دقيقه ديگر تفت ميدهيم و بعد از روي حرارت بر ميداريم.
كرفس تفت داده شده را زماني كه گوشت خورشت پخت به داخل قابلمه ميريزيم و به همراه آنها نمك و آبغوره را هم اضافه ميكنيم تا حدود 15 تا 20 دقيقه همه مواد باهم بجوشند و خورش جا بيفتد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.