تاريخچه ميرزا قاسمي
ميرزا قاسمي توسط محمد قاسم خان كه در زمان ناصرالدين شاه قاجار والي حاكم رشت بود ابداع شده و توسط وي گسترش يافت و به نام او نيز نام گذاري شد
در اين قسمت از آشپزخانه نمناك با هم همراه مي شويم تا مرحله به مرحله دستور تهيه ميرزا قاسمي را انجام دهيم و در نهايت يك وعده غذايي فوق العاده را مهيا نماييم.
ميرزاقاسمي و طرز تهيه آن

تاريخچه ميرزا قاسمي
ميرزا قاسمي توسط محمد قاسم خان كه در زمان ناصرالدين شاه قاجار والي حاكم رشت بود ابداع شده و توسط وي گسترش يافت و به نام او نيز نام گذاري شد
در اين قسمت از آشپزخانه گيلان مال با هم همراه مي شويم تا مرحله به مرحله دستور تهيه ميرزا قاسمي را انجام دهيم و در نهايت يك وعده غذايي فوق العاده را مهيا نماييم.
طرز تهيه ميرزا قاسمي

| مواد مورد نياز براي 4 نفر | |
| مواد لازم | مقدار لازم |
| بادمجان | 5 عدد متوسط |
| گوجه | 2 عدد |
| سير | 1 بوته |
| تخم مرغ | 3 عدد |
| روغن
فلفل نمك |
به مقدار لازم |
طرز تهيه مرحله به مرحله ميرزا قاسمي
در ابتدا بادمجان ها را كباب مي كنيم ( شما مي توانيد بادمجان ها را داخل فر و يا روي آتش كباب كنيد ) سپس پوست آنها را كنده و سرهاي بادمجان ها را جدا مي كنيم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوري مي نماييم.

حال نوبت به گوجه ها مي رسد ؛ گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آنها را ميگيريم و سپس خرد مي كنيم.

سير را كوبيده و داخل روغن داغ كه از قبل درتابه و روي اجاق آماده شده است ميريزيم تا كمي سير ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه هاي آماده شده را به همان تابه اضافه كرده و سرخ مي كنيم ؛ اين كار را تا زماني كه آب آنها كشيده شده و كمي روغن بيافتد ادامه مي دهيم.

حال كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم و مايه را در يك طرف تابه قرار مي دهيم و در طرف ديگر خالي تابه تخم مرغ ها را شكسته و مخلوط مي كنيم و انقدر هم مي زنيم تا بسته شده و سرخ شود.
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (يعني تمام محتويات تابه) را با هم مخلوط مي كنيم.

ميرزا قاسمي ما آماده شده و مي توانيد آنرا در ديس كشيده و با تزئين سرو نماييد.

تزئين ميرزا قاسمي
نكات تكميلي در مورد ميرزا قاسمي
ميرزا قاسمي جزو غذاي محلي – گيلاني ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقيقه ميباشد .
ميرزا قاسمي را مي توانيد در وعده نهار – ميان وعده – شام – پيش غذا – سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .
منبع: ashpaazi
ميرزاقاسمي
“سوپ جو” : خانگي و به سبك رستوران ها درست كنيد
خوشمزه ترين طرز تهيه مرغ سوخاري رستوراني
طرز تهيه كيك سيب خوشمزه دارچيني