ميرزاقاسمي

بهترين طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

ميرزاقاسمي

۱۱ بازديد

تاريخچه ميرزا قاسمي

ميرزا قاسمي توسط محمد قاسم خان كه در زمان ناصرالدين شاه قاجار والي حاكم رشت بود ابداع شده و توسط وي گسترش يافت و به نام او نيز نام گذاري شد

در اين قسمت از آشپزخانه نمناك با هم همراه مي شويم تا مرحله به مرحله دستور تهيه ميرزا قاسمي را انجام دهيم و در نهايت يك وعده غذايي فوق العاده را مهيا نماييم.

ميرزاقاسمي و طرز تهيه آن

 

تاريخچه ميرزا قاسمي

ميرزا قاسمي توسط محمد قاسم خان كه در زمان ناصرالدين شاه قاجار والي حاكم رشت بود ابداع شده و توسط وي گسترش يافت و به نام او نيز نام گذاري شد

در اين قسمت از آشپزخانه گيلان مال با هم همراه مي شويم تا مرحله به مرحله دستور تهيه ميرزا قاسمي را انجام دهيم و در نهايت يك وعده غذايي فوق العاده را مهيا نماييم.

طرز تهيه ميرزا قاسمي

مواد مورد نياز براي 4 نفر
مواد لازم مقدار لازم
بادمجان 5 عدد متوسط
گوجه 2 عدد
سير 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
روغن

 

فلفل

نمك

به مقدار لازم

 

 

طرز تهيه مرحله به مرحله ميرزا قاسمي

در ابتدا بادمجان ها را كباب مي كنيم ( شما مي توانيد بادمجان ها را داخل فر و يا روي آتش كباب كنيد ) سپس پوست آنها را كنده و سرهاي بادمجان ها را جدا مي كنيم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوري مي نماييم.

حال نوبت به گوجه ها مي رسد ؛ گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آنها را ميگيريم و سپس خرد مي كنيم.

سير را كوبيده و داخل روغن داغ كه از قبل درتابه و روي اجاق آماده شده است ميريزيم تا كمي سير ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه هاي آماده شده را به همان تابه اضافه كرده و سرخ مي كنيم ؛ اين كار را تا زماني كه آب آنها كشيده شده و كمي روغن بيافتد ادامه مي دهيم.

حال كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي كنيم و مايه را در يك طرف تابه قرار مي دهيم و در طرف ديگر خالي تابه تخم مرغ ها را شكسته و مخلوط مي كنيم و انقدر هم مي زنيم تا بسته شده و سرخ شود.

بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (يعني تمام محتويات تابه) را با هم مخلوط مي كنيم.

ميرزا قاسمي ما آماده شده و مي توانيد آنرا در ديس كشيده و با تزئين سرو نماييد.

تزئين ميرزا قاسمي

نكات تكميلي در مورد ميرزا قاسمي

ميرزا قاسمي جزو غذاي محلي – گيلاني ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقيقه ميباشد .
ميرزا قاسمي را مي توانيد در وعده نهار – ميان وعده – شام – پيش غذا – سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .

 

منبع: ashpaazi

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.