سريعترين روش پخت “لازانيا” در فر و بدون فر

بهترين طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

سريعترين روش پخت “لازانيا” در فر و بدون فر

۸۶ بازديد

  • لازانيا :يك بسته
  • قارچ:1 عدد بزرگ
  • پياز:7 عدد
  • گوشت چرخ كرده :250 گرم
  • فلفل دلمه اي :1 عدد
  • نمك ، فلفل و زرد چوبه :به ميزان لازم
  • رب گوجه فرنگي :2 قاشق غذا خوري
  • پنير پيتزاي رنده شده :250 گرم
  • كره :30 گرم
  • آرد سفيد :يك و نيم قاشق غذاخوري
  • شيرگرم:يك و نيم ليوان
  • سيب زميني ورقه اي شده :به مقدار لازم در كف ظرف مورد نظر
  • ادويه مخصوص لازانيا كه معمولا در خود بسته هاي لازانيا موجود است

 

روش درست كردن لازانيا بدون فر

ابتدا بايد قارچ هاي شسته و خشك شده را به صورت ورقه اي خرد كنيم و در كمي روغن تفت دهيم .

مقدار كمي هم نمك روي آن مي پاشيم تا مزه دار شود و روي حرارت بالا كمي تفت بخورد و آب نيندازد.

سپس پياز ها را رنده ميكنيم و در مقداري روغن تفت ميدهيم به طوري كه رنگ آن طلايي شود .

بعد گوشت چرخ كرده را به آن اضافه ميكنيم تا در كنار پياز ها سرخ شوند. در حين تفت دادن گوشت ها با پياز ،فلفل دلمه اي نگيني خرد شده را اضافه ميكنيم تا به همراه گوشت و پياز كمي تفت بخورد.

در آخر پخت قارچ ها را به همراه ادويه مخصوص لازانيا و نمك و فلفل و زردچوبه و رب اضافه ميكنيم و كاملا هم ميزنيم تا همه مواد با هم مخلوط شوند و كنار هم مزه دار شوند.

بعد از آماده سازي مواد مياني لازانيا ، بايد در يك قابلمه مناسب و نسبتا بزرگ 5 ليتر آب را به جوش بياوريم و به مقدار 2 الي 3 قاشق روغن و نمك داخل آن بريزيم .

ورقه هاي لازانيا را به آرامي و تك تك داخل آب جوش قرار دهيد تا با مدت زماني كه روي جعبه لازانيا گفته شده كه اصولا 8 تا 10 دقيقه مي باشد لازانيا ها پخته و نرم شود.

در اين فاصله ميتوانيد سس سفيد را آماده كنيد و براي اين كار بايد كره را داخل يك قابلمه كوچك داغ كنيد و آرد سفيد را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد .

سپس شير را اضافه كنيد و كمي نمك و فلفل هم داخل آن بريزيد تا شير غليظ شود و قوامش مثل سس سفيد مايونز شود.

لازانيا هاي پخته شده را از آب خارج كنيد و با آب سرد آبكش كنيد تا بهم نچسبند.

در كف ظرف يا تابه ي مورد نظر كه ميخواهيد لازانيا را بچينيد كمي روغن بريزيد و تمام كف ظرف را با سيب زميني حلقه اي شده پر كنيد.

بعد يك لايه از ورقه هاي لازانيا را روي سيب زميني ها بچينيد و با مواد مياني لازانيا روي ورقه ها بريزيد و كمي هم پنير پيتزاي رنده شده بريزيد.

دوباره لايه بعدي و تا چند مرحله اين لايه ها را ادامه دهيد و در لايه آخر ورقه هاي لازانيا را بريزيد و روي آن را با سس سفيد پر كنيد و با پنير پيتزاي خرد شده تمام سطح لازانيا را بپوشانيد.

ظرف را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا به مدت نيم ساعت لازانيا بپزد. و بعد لازانيا را به اندازه دلخواه برش ميدهيم و در ظرف مورد نظر سرو ميكنيم.

اگر بخواهيد لازانيا را در فر بپزيد بايد فر را از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و لازانيا را به مدت 35 الي 45 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزند .

در انتهاي پخت لازانيا قسمت گريل فر را روشن كنيد و حدود 10 دقيقه از بالا حرارت دهيد تا پنير روي لازانيا كمي طلايي شود. ولي مراقب باشيد پنير نسوزد.

لازانيا را وقتي از فر بيرون آورديد صبر كنيد تا كمي از دماي پنير پايين بيايد بعد سرو كنيد.

 

پخت لازانيا در فر

مهمترين و كليدي ترين نكات پخت لازانيا:

  • براي سريع تر درست كردن لازانيا ميتوانيد از سس مايونز استفاده كنيد و مقداري از سس را داخل كيسه فريزر ريخته وانتهاي آن را سوراخ كنيد و مانند قيف به طور يكسان روي مواد بريزيد.
  • هنگام پختن لازانيا روي حرارت گاز ،حتما روي آن شعله پخش كن بگذاريد.
  • براي اينكه ورق هاي لازانيا بعد از آبكشي بهم نچسبند و خرد نشوند آنها را روي لبه آبكش و يا روي يك حوله تميز قرار دهيد.
  • در بسته بندي هاي لازانيا معمولا يك يا دو بسته كوچك ادويه هاي مخصوص لازانيا قرار دارد كه ميتوانيد اين ادويه جات را مي توانيد در مرحله آخر روي مواد لازانيا بريزيد.
  • سعي كنيد مايه لازانيا را كم چرب تهيه كنيد.حتي از گوشت چرخ كرده گوسفندي بدون چربي استفاده كنيد.
  • لازانيا دو نوع دارد كه يك نوع آن نيمه آماده است و نيازي به جوشاندن در آب ندارد و نوع ديگر آن لازانياي معمولي است و روش درست كردن آن روي بسته بندي درج شده است.

 

منبع : ashpaazi

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.