مواد لازم براي قالب 30 در 40 سانتيمتر:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر قند: 120 گرم
آرد سفيد: 120 گرم
وانيل شكري :1 قاشق چايخوري اگر وانيل ايراني بود يك چهارم قاشق چايخوري
بيكينگ پودر :نصف قاشق چايخوري
اب لبوي خام كه ميتونين با ابميوه گيري ابش رو بگيرين 2 تا 4 قاشق غذاخوري
خامه قنادي فرم گرفته به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
سفيده و زرده تخم مرغ را جدا ميكنيم
سفيده رو با دور تند همزن به حدي بزنين كه پف دار و حجيم و سفيد شه مثل فوم و اگر ظرف رو برگردونين از ظرف بيرون نريزه
حالا سفيده را در يخچال بگذاريد
زرده و وانيل و شكر رو با دور تند همزن حدود 8 دقيقه بزنين كشدار و كرم رنگ شه
حالا سفيده هارو از يخچال بيرون اورده و كم كم با زرده مخلوط كرده و با ليسك يا قاشق دوراني هم ميزنيم تا پف مواد نخوابه
و مواد يكدست مخلوط شن
آرد و بيكينگ پودر را كم كم روي مواد الك ميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم و در اخر اب لبو را اضافه ميكنيم و خوب بهم ميزنيم
فر را روشن ميكنيم تا گرم شه
كف قالب را كاغذ روغني پهن كرده و مواد كيك رو روي قالب يكنواخت پهن ميكنيم قالب را به زمين ميكوبيم تا حباب هاي كيك خارج شه فر را روي دماي 220 درجه تنظيم ميكنيم و قالب را داخل فر قرار ميديم بعد از 10 تا 15 دقيقه رولت پخته شده
از فر خارج كرده روي ان را با پارچه يا سيني ميپوشانيم تا خشك نشه و كم كم از حرارت بيفته حالا كيك را از سيني خارج كرده رول ميكنيم با پارچه ميپوشانين وقتي كامل از حرارت افتاد و خنك شد با خامه قنادي فرم گرفته به دلخواه تزئين و خامه كشي كنيد
منبع: شيك فود