طرز تهيه كامل “رشته پلو” با نكات و ترفندهاي خوب جا افتادن

بهترين طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه كامل “رشته پلو” با نكات و ترفندهاي خوب جا افتادن

۸۲ بازديد

طرز تهيه رشته پلو زعفراني با كشمش و خرما 

رشته پلو از تركيب شدن برنج و رشته پلويي درست مي شود.معمولا ايراني ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوري و ايام نوروز درست مي كنند.

رشته پلو بدون گوشت براي افرادي كه داراي رژيم گياه خواري هستند بسيار مناسب مي باشد.

مواد لازم رشته پلو مجلسي

  • برنج ايراني :2 پيمانه
  • رشته پلويي قهوه اي رنگ:100 تا 150 گرم
  •  عدس:1 پيمانه
  •  كره حيواني :50 گرم
  • فيله مرغ :300 تا 500 گرم
  • زعفران آب شده:3 قاشق غذاخوري
  •  دارچين:1 قاشق غذاخوري
  • پياز سرخ شده :3 قاشق غذاخوري
  •  كشمش پلويي و خرما:نصف پيمانه
  • نمك ، فلفل و روغن :به ميزان لازم

رشته پلو مجلسي

 

شيوه درست كردن رشته پلو مجلسي

طرز تهيه كامل رشته پلو مجلسي با فيله مرغ

برنج را بشوييد و چند ساعت در آب و نمك  خيس دهيد. عدس را هم چند ساعت خيس كنيد و بعد بپزيد.

مواد لازم رشته پلو مجلسي چه چيزهايي هستند ؟

 كشمش را هم خيس ميدهيم ، هسته خرما را جدا ميكنيم ، پياز را هم سرخ ميكنيم و فيله مرغ را به صورت نواري خرد ميكنيم و بعد آن را با نمك ، فلفل و زردچوبه مزه دار ميكنيم و داخل كره يا روغن  تفت ميدهيم تا سرخ شود و بعد پياز ،كشمش و خرما را هم در داخلش يك تفت كوچك ميدهيم. .همه مواد را كه آماده كرديم .

 نحوه پخت رشته پلو با مرغ

 برنج را آبكش ميكنيم و در حين آبكش شدن برنج زماني كه نيم پز است رشته پلويي و عدس را هم داخل آب برنج ميريزيم تا با هم مخلوط شوند و پخته شوند.

سپس برنج تركيب شده را آبكش ميكنيم . در ظرف مورد نظري كه ميخواهيم برنج را دم كنيم مقداري روغن ريخته و ته آن را با سيب زميني يا هر ته ديگي كه دوست داشتيد بچينيد.

و بعد برنج ها را با كف گير داخل قابلمه ميريزيم و بين برنج ها دارچين ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا دم بكشد.

وقتي برنج دم كشيد مقداري از برنج را زعفراني كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد و با مرغ ، كشمش و خرما  روي برنج  يا لابه لاي آن بچينيد.

اگر بخواهيد رشته پلو را به صورت كته اي درست كنيد بايد ابتدا 2 پيمانه برنج را به همراه 3 پيمانه آب و مقدار كمي نمك و روغن در يك قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد.

بعد از اينكه آب به جوش آمد و مقداري از آب تبخير شد رشته ها را با برنج مخلوط كنيد و وقتي آب كاملا بخار شد روي در قابلمه يك دم كني بگذاريد و 45 دقيقه تا يك ساعت صبر كنيد تا رشته پلو دم بكشد.

نكاتي در تهيه رشته پلو

  • بخاطر اينكه رشته ها خيلي زود نرم و له ميشوند بايد به زماني كه رشته ها را داخل آب جوش ميريزيد دقت كنيد تا زياد از حد نجوشد.
  • خود رشته پلويي مقداري شوري دارد به همين دليل موقع مصرف بايد به ميزان مصرف نمك در غذا دقت كنيد.
  • رشته پلو را ميتوان با گوشت چرخ كرده، گوشت گوسفندي تكه اي و يا گوشت مرغ تهيه كرد و يا اصلا از گوشت استفاده نكرد.

نكات تكميلي در مورد رشته پلو

رشته پلو جزو پلو و چلو ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 10دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد .
رشته پلو را مي توانيد در وعده نهار – شام – سرو كنيد .
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان سحري – افطار – ميل كرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .

منبع : https://nicecooking.food.blog/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.